News Ticker

Будилник, който разрешава проблема с успиването

Всички прекрасно знаем чувството, когато сутрин алармата ни събуди, а в главата ни има само една мисъл „да дремна още няколко минутки“. Често просто включваме функцията за повторно звънене след няколко минути и продължаваме да дремем. Ruggie  е устройство което не само ще ви събуди, но и ще ви накара да станете от леглото.

Това блестящо изобретение изглежда като симпатична постелка, изработена от мемори пяна и стъпването върху него е доста приятно. Също така има ярък светодиоден дисплей показващ часа. Това е особено полезно посреднощ, когато ставате, за да отидете до тоалетната. Достатъчно е само да стъпите върху него и подсветката веднага се включва.

Простой и удобный.

И така, как Ruggie ви буди. В зададеното време започва да издава доста неприятен звук, а да го изключите има само един начин – да стъпите върху него с двата крака за няколко секунди. По подразбиране времето за изключване е 3 секунди, но може да бъде променено по ваше желание.

Звуковият сигнал също може да бъде променен, просто изберете любимата си песен, включвате постелката чрез USB към компютър и прехвърляте на будилника. Ruggie се захранва от 3 батерии ААА, които издържат повече от година. За да го почистите, само сваляте калъфа и го перете в пералнята.
Продуктът набира средства в стартъп платформата indiegogo.