News Ticker

Няколко идеи за пролетен маникюр

Пролетта провокира жените да променят дрехите, прическите и маникюра си. Какъв цвят да лакират ноктите си и с какво още да ги окрасят е въпрос, който вълнува всички, които са в крак с модата. Ето няколко идеи.


Свеж класически вид
Когато работите в офис, където има строг дрескод, творческият маникюр е само мечта, но това не значи, че не можете да разнообразите класиката. Например да сложите тюркоазени щрихи на френския маникюр. Ако изберете правилните цветове, ноктите ви ще изглеждат очарователно.

 

Свежий взгляд на классику


 

 


 

Стильный нюдовый маникюр


 

 

 

Необычный французский маникюр


 

 

Повече блясък
Тази пролет експертите съветват да не жалите блясъка. Металикът трябва да се вижда от километри, но това не означава да покриете всичките си нокти с брокат. Изберете само няколко от пръстите и съчетайте глитерния ефект с основния лак. Просто ще заблестите.

Больше блеска


 

 

 

Интересный весенний маникюр


 

 


Свежий весенний маникюр


 

 

Ярък контрастВ пролетния маникюр не трябва да ползвате само пастелни цветове. Могат да бъдат и студени и елегантни. Тези комбинации значително ще ви освежат. 

Яркий контраст


 

 

Контрастный весенний маникюр


 

 

Стильное цветовое сочетание


 

Геометрические фигуры


Точки в цветовете на дъгата

Маникюрът на точки стана популярен сравнително скоро, само преди няколко модни сезона. Идеята се понрави на жените със своята яркост и простота на изпълнение. Позволява бързо и лесно да създавате интересни и колоритни модели.

 

Радужные точки


 

 

Цветочный маникюр


 

 

Точечный маникюр


Живопис върху ноктите

Най-подходящ за пролетта е маникюр с фини изображения на цъфтящи растения. Флоралната тема е много актуална и позволява създаването на произведения на изкуството.

Живопись на ногтях


 

 


Сиреневый маникюр


 

 

 

Несложный весенний маникюр


 

 

Изящный маникюр


 

 

Модный маникюр


 

 


Свежий весенний маникюр


 

 


Стильный маникюр