News Ticker

10 от най-красивите плажове, които ще ви накарат да си вземете отпуска още утре

Ако понякога седите и си мечтаете да не сте тук, или просто мислите за следващото си пътуване, което още не знаете къде да бъде, ние скромно ви предлагаме няколко плажа по света, които ще ви накарат наистина да преосмислите живота си… Да си вземете отпуска още утре, или дори да напуснете работата си. Аз лично всеки ден мечтая да се преместя на място с по-топъл климат и тези снимки ми докараха… сърцебиене.

Представете си само страстен аромат на кокос и сладки плодове, танцуващи около вас и целувката на слънцето върху кожата, докато се разхождате под лазурното небе. Въздушни палмови дървета се полюшват от вятъра и соленият океански въздух гали лицето ви. Затваряте очи, и мислите само… за себе си: „Това е живот!“

Ако преди малко сте сърфирали из девствените места на Санта Катарина, Бразилия, или да сте се разхождали по белите пясъчни плажове край Коала в Хавай, и сте се отдали на проблясъка на мълчаливите златни пясъци, кристални води и топлото слънце, най-вероятно ще започвате да се чудите, дали някога бихте искали да се върнете в цивилизования свят.

Насладете се на гледките и не забравяйте, някъде по света има постоянно лято и слънце и според проучвания, там хората са по-щастливи и усмихнати. Такива идилични места могат да променят ума, тялото и душата ви завинаги. Завинаги!

 

 

beach-restaurant-praslin-seychelles-1024x675

Ресторант на плажа. Праслин, Сейшелските острови

 

 

Navagio-Beach-shipwreck-beach-Zakynthos-Ionian-Islands-1024x601

Навагио, плаж на остров Закинтос, Гърция

 

 

Hanalei-Bay-Beach-–-Kauai-Hawaii-1024x716

Плажът Ханалей Бей, Кауаи, Хаваи

 

 

Calabria-Italy

Калабрия, Италия

 

 

Crane-Beach-Barbados

Крейн бийч, Барбадос

 

 

0662248001389257130_0

Скритият плаж, Островите Мариета, Мексико (Плажът на любовта)

 

 

Phi-Phi-Island-1024x678

Острови Фи Фи, Тайланд

 

 

Menorca_Beach_Spain-1024x768

Плажът Менорка, Испания

 

 

Maldives-1024x768

Малдивите

 

Taino-Beach-Bahamas-1024x768

Плаж Тайно, Бахами

 

Източник: firsttoknow.com