News Ticker

10 от най-странните търсения в Google

Всеки ден милиарди хора по света използват най-великата търсачка на всички времена – Google – за да намерят отговор на въпросите си, да стигнат до определена информация, снимки, филми, и какво ли още не. Сред тези търсения, естествено, има мнооого абсурдни, глупави, смешни и необясними.

Ето 10 от тях, които Google е споделила.

„Защо всички тези стари банди продължават да копират песните от „Клуб Веселие“?“

gleeНадяваме се, че това е „сърчнато“ в Google от някое 10-годишно дете. Но дори да е така, доста разочароващо е, че децата на такава възраст не са поне малко образовани по отношение на музикалната история и великите изпълнители и мислят, че те копират песните от тийн сериала „Клуб Веселие“.

„Помощ, случайно сглобих шкаф“

10-of-the-strangest-google-searches-ever-2Не е ли гадно, когато това се случи? Денят ви си върви нормално и изведнъж – ХОП! Вместо масата, която сте си купили, сте се сдобили с едно от най-великите изобретения за съхранение на нещата ви – шкаф. Ха- ха. Това обаче сигурно не е бил шкаф от „Икеа“, защото за да сглобите такъв ще ви трябват 17 часа, а за това време ще осъзнаете, че сте в грешка.

„Как се използва Google?“

googleДа. И това се е случило. И то в Google. Този брилянтен интернет-потребител би трябвало да получи награда за „най-ефективно отговаряне на собствения му въпрос“. Почти толкова шокиращо е и това, че няколко статии излязоха в Google, за това как да го използвате.

„Защо се ожених?“

thoroughly-modern-marriage-02По-важното е, защо някой би се оженил за човек, който би „гугълнал“ нещо подобно? Интересното е, че тези, които са попитали „Как да си намеря любовник?“ и на свой ред са били възнаградени с няколко страници с отговор на въпроса им, най-вероятно също съжаляват, че са се оженили. Но не са се сетили да попитат чичо Google.

„Маймуните са добри хора“

10-of-the-strangest-google-searches-ever-5-300x240Най-тревожното в този пост е, че този човек не се е чудил дали маймуните всъщност са добри хора. Не. Той просто е искал да сподели мнението си с търсачката и може би е намерил съмишленици в процеса (маймуните включително).

 

 

„Липсва ми тост и толерантен“

10-of-the-strangest-google-searches-ever-6Тук вероятно грешката е в изписването, от където се е получило нещо доста… странно. Вместо да напише lactose intolerant, което значи „непоносимост към лактозата“, потребителят е написал Lack Toast And Tolerant – „липса на тост и толерантен“, което Google определя като абсурдно. Ако това не е обяснението обаче, човекът трябва да има предвид, че за разлика от непоносимостта към лактоза, липсата на тост не предизвика диария, подуване на корема, газове, или гадене.

„Имам три тестиса“

man-looking-down-his-pantsОт доста време хората търсят решение на здравословните си проблеми чрез мнения в Google. Този човек, който най-вероятно цял живот си е имал три тестиса също е предпочел да направи това, вместо да иде на лекар.

 

 

„Мразя, когато излезеш навън и някой случайно хвърли хладилник по теб“

fridge-monster-stickersИ аз бих мразила това. А наистина ли е било необходимо да се добави думата „случайно“, когато става дума за хладилник хвърлен по вас? Има ли възможност това да не стане случайно??? От това търсене може да ви хване страх да излезете от къщи.

 

 

 

„Киселите краставички съсипват живота ми“

enhanced-16699-1398444064-21Според мен киселите краставички са относително безвредни и са способни всъщност да направят живота ни по-добър. Може би този човек се е натъкнал на кисела краставица мутант, която е в състояние да му съсипе живота, или го боли стомахът от тях. Кой знае?

„Помощ контролиран съм от птицечовка“

10-of-the-strangest-google-searches-ever-10Може би това също е дете, което се консултира с Google. Все пак има резон човек да се страхува от това животно. Мъжките птицечовки могат да изпускат отрова от една пора в задната част на глезена си. Отровата може за кратко да извади човек от строя, но не и да го контролира. Какво облекчение!

Източник: amazing-buzz.com

Снимки: Интернет