News Ticker

10 уникални предложения за брак

Всеизвестно е – Любовта вдъхновява! Затова влюбените из целия свят се опитват да докажат чувствата си по възможно най-интересните начини.

Вижте някои от най-красивите предложения за брак на 10 момчета, които са се постарали да впечатлят техните любими момичета, запечатани на чудни снимки. Публикувани са от двойките в сайта Howheasked и някои имат лични кратки обяснения.

На висока скала

1.best-creative-proposals-engagement-photography-180__605„Започнах да се приготвям да слизам от тази стръмна скала, но Андрю започна да говори как този наш планински поход му напомня на връзката ни. Обърнах се, тогава той падна на едно коляно и ме помоли да се омъжа за него…“


На влакче в увеселителен парк

2.best-creative-proposals-engagement-photography-9__605Тя не видя какво се случва, докато не показаха снимката на екрана в парка след края на спускането с влака!


На леда

3.best-creative-proposals-engagement-photography-12__605 - CopyТой отвори вратите към ледената пързалка и видях червен килим постлан върху леда, а на неговия край имаше малка кутия.


С делфин в морето

4.best-creative-proposals-engagement-photography-18__605 - CopyВъпреки всички усилия, които делфина положи за това предложение, тя накрая отиде при другия мъж…


Предложение с домашен любимец

5.best-creative-proposals-engagement-photography-29__605 - CopyНай-сетне намериха и друго приложение на домашните кучета… И без това само цапат, тичат, ядат и лаят.


В  снега под седалковия лифт

10.snow-marriage-proposals„Качихме се на лифта, за да стигнем върха и когато минавахме над широкото място, той ме накара да погледна надолу. Фактът, че бях добре закопчана на седалката доста ме ограничи да подскоча до небето и да му се хвърля на врата…“


 

Тематично предложение на площада

6.best-creative-proposals-engagement-photography-41__605

„Отне ми седмици да организирам това навън, но все пак успях да открия нужните детайли, необходими за пресъздаване на романтична сцена в хола.“


Предложение в яйце Kinder Surprise

8.best-creative-proposals-engagement-photography-57__605Това със сигурност е сбъднало детската мечта на някое момиче…


 

Предложение в пясъка

9.best-creative-proposals-engagement-photography-60__605 - CopyКолко ли е платил влюбеният момък за тази романтична рисунка на плажа?


 

На страховитата скала „Езикът на трола“ след 9 часово изкачване

11
„Гледах през камерата , когато Конър дръпна ръката ми. Като се обърнах, го видях застанал на едно коляно.“