News Ticker

6-мата най-скъпо платени актьори в Холивуд. Взимат по 20 милиона на филм

Шестимата по-долу са най-скъпо платените актьори в меката на киното. Кой не би им завидял? Лапват по $ 20 милиона на филм. Как ви звучи това, след като Аштън Кътчър, който обявиха за най-скъпо платеният в телевизията, е взел $ 24 милиона за епизодите на „Двама мъже и половина“, но за цялата 2014 г.

Това е причината всеки да иска да пробие в Холивуд, пък било то и за някоя малка роличка.

 

 

Сандра Бълок

SexyDesktop Wallpaper ImageTя беше най-скъпата актриса за 2014 г. и тази година цената ѝ не пада.

 

Анджелина Джоли

angieДжоли обаче следва Сандра по петите. С ролята си на Злодеида тя донесе печалба на филмовия гигант „Дисни“ от 758 милиона долара.

 

Мат Деймън

Celebrity Sightings In London - June 7, 2013След успеха на трилогията за Джейсън Борн, актьорът вдигна цената си ужасно много.

 

Дензъл Уошингтън

denzel-washington-wallpaper-35146-35950-hd-wallpapersИма информация, че Уошингтън е получил 10 милиона повече от колегите си във филма „2 Патлака“ (2013).

 

Робърт Дауни младши

rdj-sma-07nov14С небивалия успех на „Железният човек“ Робърт Дауни удари дупето в тавана и също взима най-високите суми. Третия филм от поредицата за супергероя счупи рекорда в бокс офиса с печалба от 1,2 милиарда долара.

 

Леонардо Ди Каприо

aaaaТой е един от най-добрите холивудски актьори. В кариерата си има десетки зашеметяващи роли, но все още не е спечелил „Оскар“. Странно… Дали космическите му хонорари компенсират желанието му да бъде оценен?


 

 

 

 

 

Източник: news.moviefone.com

Снимки: Интернет