News Ticker

6 снимки на знаменитости, които почти „счупиха“ Интернет

Интернет е прекрасно място за събиране и споделяне на информация, игри, контакти и снимки. В рамките на едно десетилетие, той обогати живота ни и промени света за години напред. За това е важно световната уеб мрежа да работи добре и всички ние да имаме надежден достъп до нея.

Въпреки това, има моменти, когато Интернет е натоварен до краен предел. Дали от голям обем дейности, извършващи се чрез него, или от реакциите на хората, понякога сякаш дигиталният свят не е толкова стабилен, колкото ние си мислим. Такова огромно натоварване на мрежата са причинили например тези 6 знаменитости, когато са решили да споделят своите снимки онлайн.

Лейди Гага

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-3

Смятана за Мадона на това поколение, не е необичайно, че Лейди Гага си пада по откачените снимки. И все пак, точно тази по някаква причина ми изглежда малко… странна.

 

Мадона

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-4

Като говорим за Мадона… тук тя показва на света, че все още не е загубила формите си. Интернет вероятно трепна, когато Кралицата на попа сподели секси частите си онлайн.

Майли Сайръс

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-8

„Полу-голите снимки на известни личности“ със сигурност са печелившата формула, ако искаш да счупиш Интернет. Тази снимка на Майли Сайръс получава и бонус точки за използването на ефектен Instagram филтър.

 

Ким Кардашиан и Кание Уест

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-5

Добре, достатъчно цици, задници и странни снимки. Нека да сложим една хубава. Ето една от най-известните двойки в света в чудна прегръдка и нежна целувка.

Джъстин Бийбър

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-9

Независимо дали го обичате или мразите, истината е, че няколко негови снимки „само по мускули“, могат да взривят няколко сървъра. Боже, на къде отива този свят? :-)

Тейлър Суифт

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-1

Интернет обича две неща: известни личности и снимки на сладки котенца. Тук виждаме комбинация от двете. Е, това със сигурност е качило някои фенове на лигавите картинки на седмото небе.

Най-споделяната снимка в Twiter за всички времена

10-celebrity-photos-that-nearly-broke-the-internet-10

Ето я и нея! Селфито на няколко супер големи холивудски звезди, която бе туитната толкова много пъти, че е цяло чудо е, че мрежата издържа на натоварването. Колко пъти е била споделена, ли? Вече са над два милиона!

Източник: lolwot.com